Selecteer provincie

Marco Schimmel Verhuur BV 055-3121271: Piano verhuizen tips: Prijzen goedkoop vleugels vanaf de hoogste verdieping met trap naar beneden. Zelf met karretje verplaatsen of offerte aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Beemte-Broekland en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
Beemterweg 3
7341PB Beemte-Broekland
Gelderland
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


055-3121271

fax : 055-3122839

Wat wij doen:
Marco Schimmel
"de verhuurspecialist",

als het gaat om chemische toiletten, luxe toiletten, toiletwagens, verkoopwagens voor snacks, koelcontainers en zelfs douches. Marco Schimmel is de enige verhuuronderneming in Nederland, die behalve over een aantal mindervalidentoiletten, ook over een goedgekeurd invalidentoilet beschikt.

Wij verhuren dan ook geen massaproducten, maar eerste klas kwaliteitsproducten. Zo beschikken wij naast het standaard chemische toilet over een tiental andere uitvoeringen, variërend van de min of meer gewone uitvoeringen tot het meest luxe model VIP, een zeer modern granietkleurig toilet met handwasgelegenheid, klep en schoonwaterspoeling. Een model, dat o.a. wordt gebruikt bij evenementen van het Koninklijke huis op Het Loo.
Belangrijk bij al onze materialen is het milieuvriendelijk karakter – waar mogelijk worden de cabines en toiletwagens aangesloten op de afvoer – en de reinheid. Wij leveren dan ook geen massaproducten, maar producten van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit, die mede wordt bepaald door onze persoonlijke benadering en onze service. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Niet voor niets werken wij voor een breed scala van opdrachtgevers. Dat vraagt meer dan alleen verhuren.
Desondanks hanteren wij scherpe prijzen, soepele huurvoorwaarden en korte levertijden.
Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 16:30
Dinsdag : 07:30 - 16:30
Woensdag : 07:30 - 16:30
Donderdag : 07:30 - 16:30
Vrijdag : 07:30 - 16:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenElektriciteit en klimaatbeheersing:
Verwarming

Kantoor en winkel:
Kassa

Tijdelijke huisvesting en opslag:
Container