Selecteer provincie

Beck & Zn Verhuisbedrijf BV H J

Vergelijk piano transport  Nijmegen

Bent u op zoek om u piano of vleugel te vervoeren? Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare piano verhuizers uit Nijmegen 

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Nijmegen en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
Factorijweg 9
6541DM Nijmegen
Gelderland
e-mail
[email protected]
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.beck-verhuizingen.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Internationaal verhuis- en transportbedrijf H.J. Beck & Zn. is in Nijmegen al bijna honderd jaar een begrip.
Groot geworden met verhuizingen en kraanwagentransport, beschikt de zelfstandige familieonderneming vandaag de dag over ruim 22 vrachtwagens. Veel daarvan kun je dagelijks tegenkomen ergens in Nederland. Andere brengen hun vracht waar nodig door heel Europa.
Opdrachtgevers van een transport, of het nu bedrijven zijn of particulieren, willen allemaal hetzelfde: de beste zorg voor hun goederen, flexibiliteit en een scherpe prijs.
Bij H.J. Beck & Zn hebben we dat goed begrepen:
Zorg voor uw goederen.
Kwaliteitszorg is een belangrijk thema binnen onze bedrijfsvoering. Zo werken we alleen met gediplomeerde chauffeurs die weten hoe ze uw vracht snel en veilig naar de plaats van bestemming moeten brengen. Bovendien is de chauffeur de vertegenwoordiger van u als opdrachtgever en kent zijn klanten door en door.

H.J. Beck & Zn Transport waar je op kan bouwen.

Het stukgoedvervoer is al jaren een vragersmarkt. Wie wat te vervoeren heeft kan kiezen uit een grote hoeveelheid aanbieders, de een met nog mooiere verhalen dan de ander. H.J.Beck & Zn stelt zich terughoudend op in dit prijzencircus. Veel van onze opdrachtgevers in het stukgoedvervoer zijn vaste relaties waar wij al jaren voor mogen werken.

Service is daarbij het sleutelwoord.
Want wij doen wat we beloven, en we beloven heel erg veel!

Al ons rijdend materieel heeft een geringe laadvloerhoogte en is luchtgeveerd. Daarnaast zijn diverse vrachtwagens voorzien van een kraan en/of hydraulische laad/losklep om kwetsbare ladingen te vervoeren en indien nodig te verplaatsen.

Warehouse.

Wij beschikken over een modern en zeer goed geoutilleerd warehouse. Dit warehouse heeft een totale vloer oppervlakte van ruim 6500 m2. Deze royale ruimte heeft de ideale geconditioneerde omstandigheden om uw inboedel veilig en efficiënt op te slaan.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Opslag

Aangesloten bij / Certificering:
Erkende Verhuizers