Selecteer provincie

Acupuncturist H Schoonderwoerd Lid NVA

Vergelijk piano transport  Putten

Bent u op zoek om u piano of vleugel te vervoeren? Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare piano verhuizers uit Putten 

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Putten en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
Oude Garderenseweg 22
3881PR Putten
Gelderland
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bij Hannah Schoonderwoerd kunt u terecht voor:
- acupunctuur
- natuurgeneeskunde
- energetische orgaanmassage
- cranio-sacraal therapie

In het centrum van het lichaam, het navelgebied, vindt de grootste opslag plaats van onze levensenergie. In dit gebied zijn de bloedvaten het dikst, de lymfknopen het talrijkst en alle energiebanen ontmoeten elkaar hier. Vanuit dit centrum wordt de energie verdeeld en versterkt het gehele lichaam. De zwaartekracht van het lichaam is dus verankert in de buik. Ons wél bevinden is afhankelijk van het stromen van de levensenergie.

Dat geldt zowel in fysiek als in emotioneel opzicht. Als deze levensenergie gestagneerd is, voelen we ons in de eerste plaats niet goed in ons vel zitten. In latere stadia kunnen er fysieke en emotionele klachten ontstaan. Er zijn veel redenen te noemen waarom de levensenergie niet goed stroomt of op een te laag pitje staat. Want ook emotionele spanningen tasten ons in ons centrum aan. Dit gebied raakt dan geblokkeerd en dat heeft z'n weerslag elders in het lichaam.

Aan de hand van het klachtenpatroon van de cliënt, stel ik de diagnose door middel van de pols– en de tongdiagnostiek, klank/kleur van de stem, observatie en buikdiagnose. Dan volgt een behandeling die erop gericht is de levensenergie weer te doen stromen en te versterken. Want als de energie in de buik bewogen wordt, herstellen we sneller.

Ik gebruik hiervoor een zeer effectieve massagetechniek in combinatie met acupunctuur. We brengen het centrum van het lichaam tot leven, zodat de genezende energie die in ieder mens aanwezig is, weer kan stromen en haar werk kan doen voor het herstel. Nadat er opruiming heeft plaats gevonden in het lichaam van afvalstoffen en de blokkades zijn tot stromen gebracht, voelen we ons meer in harmonie en thuis bij ons zelf.
Want met de acupunctuur geven we het lichaam z'n geheugen terug.Specialiteiten:
Acupunctuur, Natuurgeneeskunde, Energetische orgaanmassage, Cranio-sacraal therapie

Betalingsmogelijkheden:
Zorgverzekering, indien van toepassing