Vos BV Gebroeders

Vergelijk piano transport  Zaltbommel

Bent u op zoek om u piano of vleugel te vervoeren? Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare piano verhuizers uit Zaltbommel 

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Zaltbommel en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
Toepadweg 12
5301KA Zaltbommel
Gelderland
e-mail
[email protected]
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0418-552831

fax : 0418-553461
Wegtransport en watertransport
warehousing

http://www.vostransport.nl

[email protected]

Wat wij doen:
De drie pijlers van ons bedrijf zijn: wegtransport, scheepvaart en warehousing. Wat betreft het wegtransport bestaat ons dienstenpakket uit binnenlandse distributie en vervoer van deel- en compleetladingen in veel West-Europese landen. In combinatie met onze afdeling Warehousing durven we ons met recht een logistieke dienstverlener te noemen!

Ons bedrijf is GMP gecertificeerd voor het vervoer van losgestorte zaad uit o.a. Hongarije. Wij zijn actief in vele Europese landen. In de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Hongarije, Italië rijden we meerdere malen per week.

Op het gebied van warehousing is onze specialiteit het uitpakken van containers en pallettiseren van goederen (food en non-food) om ze vervolgens verder te transporteren naar vele landen in Europa, maar natuurlijk ook voor de Nederlandse markt.

Kwaliteitsnorm:

Ons bedrijf is GMP gecertificeerd voor het vervoer van losgestorte zaad uit o.a. Hongarije.

Naast bovenstaande kwaliteitsnorm streeft Vos Zaltbommel er dagelijks naar om een zo optimaal mogelijke dienstverlening te leveren.

Via interne processen en controles garandeert Vos Zaltbommel een unieke service waarbij de volgende principes leidend zijn:

- Kwaliteit
- Betrouwbaarheid
- Klantvriendelijkheid
- Milieu

Ook door blijvend te innoveren en ontwikkelen op de afdeling Warehousing biedt Vos Zaltbommel zijn klanten een perfect rendement op de gehuurde opslagruimte.Specialiteiten:
assemblage dozen, logistieke dienstverlening, orderpicking food en non-food, scheepvaart, verhuur duwbakken, warehousing, watertransport, wegtransport

Aangesloten bij / Certificering:
GMP