Selecteer provincie

Santbergen Rolcontainers

Vergelijk piano transport  Breda

Bent u op zoek om u piano of vleugel te vervoeren? Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare piano verhuizers uit Breda 

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Breda en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
Rudonk 4
4824AJ Breda
Noord-Brabant
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


idem : 076-5717052

Wat wij doen:
Santbergen Rolcontainers is sinds 1994 actief op het terrein van rolcontainers en houdt zich bezig met productie, reparatie, modificatie, identificatie, onderhoud verhuur en opslag van alle typen rolcontainers en andere logistieke middelen.

In vele branches is Santbergen Rolcontainers een begrip geworden. Als familiebedrijf staat Santbergen Rolcontainers voor service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Omdat we ons van begin af aan gespecialiseerd hebben in rolcontainers hebben we inmiddels een gedegen know-how weten op te bouwen, waardoor we elk probleem op rolcontainergebied kunnen oplossen. Ook Innovatie staat hoog in het vaandel, regelmatig worden nieuwe rolcontainers ontwikkeld of aangepast voor specifieke gebruikers.

Santbergen Rolcontainers beschikt over een eigen productieafdeling met deskundig personeel, waardoor u altijd een 100% Hollands hoogwaardig kwaliteitsproduct krijgt. Onze rolcontainers zijn te vinden bij prominente bedrijven in heel Nederland, onder meer bij postbezorgingsbedrijven, retail en bierproducenten. Tevens zijn we actief op de buitenlandse markt.Specialiteiten:
Rolcontainers, Productie, Modificatie, Reparatie, Verhuur

Aangesloten bij / Certificering:
Koninklijke Metaalunie