Selecteer provincie

Acht Koel en Vriesopslag Van

Vergelijk piano transport  Sint-Oedenrode

Bent u op zoek om u piano of vleugel te vervoeren? Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare piano verhuizers uit Sint-Oedenrode 

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Sint-Oedenrode en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
Hoogstraat 48
5492VW Sint-Oedenrode
Noord-Brabant
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij Van Acht
Koelbedrijf Van Acht is gespecialiseerd in het gekoeld opslaan van diverse producten maar ook in de vriesopslag en het transport van en naar de koelopslag.

Ook beschikt men over een fruitsorteermachine om de gekoelde appels te sorteren. Erik en Hans van Acht zijn de eigenaren van dit bedrijf.

Van Acht Koelopslag B.V. heeft ervaring in het koelproces sinds 1962. Koelbedrijf Van Acht houdt zich bezig met de gekoelde opslag van allerlei producten.

We hebben op ons bedrijf 50 koelcellen met een grootte van 10 tot 2.500 palletplaatsen, met en zonder stellingen. In deze ruimten zijn temperaturen mogelijk van -/- 5° Celsius tot + 30° Celsius. Ook zijn deze ruimten te sturen op relatieve luchtvochtigheid.

Op dit moment doen wij koelopslag voor een 130 tal bedrijven van allerlei soorten goederen.

* Er zijn op meerdere plaatsen dockboards en intern transportmaterieel aanwezig. Dit is omdat er een aantal producten worden opgeslagen die niet met elkaar in aanraking mogen komen. Hierbij moet men bijvoorbeeld denken aan geuroverdracht en contaminatie.

* De voorraad kan worden geregistreerd met een geautomatiseerd systeem met de mogelijkheid tot lezen van barcodering en directe of dagelijkse doormelding d.m.v. fax of e-mail.

* Er wordt gewerkt volgens de HACCP normen. En er is een plan van Zungo aanwezig voor de bestrijding van eventueel aanwezig ongedierte.

* Op dit moment wordt er uitgebreid met vriesruimten, waarin temperaturen tot -/- 30° Celsius mogelijk zijn.

* Wij voldoen aan de NeKoVri-voorwaarden (Nederlandse Vereniging voor Koel -en Vrieshuizen). Deze voorwaarden kunnen per E-mail worden aangevraagd: [email protected]

De Koelopslag Van Acht is gevestigd in Sint-Oedenrode nabij de A2 afslag 27.Specialiteiten:
Koelen en vriezen, Opslag / Transport, Weegbrug, Groente en fruit, Aardbeienplanten, Witlofwortelen, Boomkwekerijproducten, Bloembollen en plantgoed , Levensmiddelen, Medicijnen/papier/elektronica

Aangesloten bij / Certificering:
NeKoVri (Nederlandse Vereniging voor Koel -en Vrieshuizen), lid van de BOCA-groep; HACCP-normen