Selecteer provincie

Welte BV Transportbedrijf H G W

Vergelijk piano transport  Veldhoven

Bent u op zoek om u piano of vleugel te vervoeren? Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare piano verhuizers uit Veldhoven 

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Veldhoven en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
De Run 4473
5503LS Veldhoven
Noord-Brabant
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Transportbedrijf H.G.W. Welte B.V. is een professionele logistieke dienstverlener op het gebied van opslag en nationaal- en internationaal transport en distributie van diverse goederen.

Transportbedrijf H.G.W. Welte BV maakt deel uit van de Welte groep. In de ruim 30 jaar dat Transportbedrijf H.G.W. Welte B.V. bestaat zijn wij uitgegroeid tot een gezonde onderneming met 2 vestigingen in Oirschot en Veldhoven.

Het zeer uitgebreide wagenpark van Transportbedrijf H.G.W. Welte B.V. bestaat uit o.a. opleggers, bakwagens en vrachtwagencombinaties, al dan niet met koelmogelijkheden en hydraulische laadkleppen, schuifzeilopleggers met of zonder meeneemheftruck, semi-diepladers en diepladers. We hebben dus altijd een goede oplossing om uw goederen op de plaats van bestemming te krijgen.

De thuisbasis van ons materieel is Oirschot, waar ook onze professioneel ingerichte werkplaats is gevestigd. In deze werkplaats zorgen onze eigen vakmensen ervoor dat het materieel in goede conditie blijft. Ook voor derden wordt regelmatig het onderhoud verzorgd.

De planning bevindt zich in de vestiging in Veldhoven, vanuit hier zorgen zij ervoor dat de lading op het juiste tijdstip op plaats van bestemming aanwezig is. Onze planningsafdeling kan door middel van moderne communicatiemiddelen direct contact houden met de chauffeurs. Voor het verzamelen en het op route zetten voor de diverse bestemmingen, maken wij gebruik van onze ruime opslagruimte in Veldhoven. Deze opslagruimte is voorzien van diverse koelcellen. Verder is er ruimte voor “droge” opslag. Ook beschikken wij hier over een bedrijfswagenwasstraat.Werkgebied:
Nationaal, Internationaal

Diensten:
Distributie

Soorten transport:
Dieplader transport

Transportmiddelen:
Dieplader, Truck, Vrachtwagen

Aangesloten bij / Certificering:
HACCP-Voedselveiligheidscertificaten