Selecteer provincie

Wilhelminaoccasions VOF 035-6783904: Piano verhuizen tips: Prijzen goedkoop vleugels vanaf de hoogste verdieping met trap naar beneden. Zelf met karretje verplaatsen of offerte aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Bussum en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
Landstraat 87
1404JH Bussum
Noord-Holland
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wilhelmina Occasions, een modern garagebedrijf met vakkundige specialisten Volvo gespecialialiseerd
Wij staan voor u klaar. Met hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur voeren wij snel en efficiënt alle onderhoudsbeurten uit.

Wij hebben als AIRCO specialist een STEK erkenning, wat garant staat voor een professionele service, door gebruikmaking van speciale apparatuur. Als airco specialisten verzorgen wij op milieuvriendelijke wijze, het onderhoud en eventuele reparaties aan uw airconditioning systeem. Het is namelijk van groot belang dat de airconditioning minimaal eenmaal per jaar wordt gecontroleerd door een auto airco specialist.

Wilhelmina Occasions, een modern garagebedrijf met vakkundige specialisten
Bent u op zoek naar een modern en vakkundig autobedrijf voor auto onderhoud? Wij staan voor u klaar. Met hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur voeren wij snel en efficiënt alle onderhoudsbeurten uit. U bent uw auto nooit langer kwijt dan nodig.

Auto onderhoud VOLVO gespecialiseerd
Naast onderhoudsbeurten verzorgen wij graag voor u:

APK-keuringen
Autobanden - Uitlaten - Accu's - Schokbrekers
Roetmetingen
Inbouw van autoalarm (goedkeuring SCM)
Autoruitenservice (aangesloten bij Autoruiten Lijn)
Montage van trekhaak
En alles wat u verder voor ons kunt bedenken.

Wij zijn Volvo gespecialiseerd

The art of chip tuning

Rica engineering is een bedrijf, dat gespecialiseerd is in het modificeren van de standaard software die door de fabriek in het motormanagement is ingeladen.

Deze software is zowel voor turbo als voor standaard automotoren ontwikkeld. De auto moet echter wel voorzien zijn van een elektronisch motormanagement systeem.

De ontwikkeling van deze software is op uitgebreid onderzoek op de meeste normale auto's en motoren gebaseerd. dit doet Rica met behulp van een 'state of the art' chassis dynamometer.

Wilhelmina Occasions heeft een langdurig samenwerkingsverband met Rica Engineering opgebouwd.
Meer PK's in uw auto? Bij Wilhelmina Occasions bent u aan het goede adres!

Wilt u meer weten over het tunen van uw auto? stuur een mailtje naar [email protected] of vul het reactieformulier op onze website in.

Schade afhandeling
De beschadigde en kapotte onderdelen worden gedemonteerd en vervolgens vervangen door uitsluitend originele onderdelen. De te vervangen onderdelen worden gescheiden en milieu verantwoord afgevoerd. Dan wordt de carrosserie uitgedeukt of gedeeltelijk vervaOpeningstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDoelgroep:
Particulieren

Soort garagebedrijf:
Universeel garagebedrijf

Diensten:
Accu vervangen, Airco onderhoud, APK keuring, Auto spuiten, Auto-aanpassingen, LPG installatie inbouwen, Olie verversen, Onderhoud, Onderhoud en reparatie 4x4, Onderhoud en reparatie camper, Onderhoud en reparatie motorfiets, Remmen repareren / vervangen, Reparatie, Revisie, Roetmeting, Ruit reparatie / vervangen, Schokdempers repareren / vervangen, Storing oplossen, Tuning, Uitlaat repareren / vervangen, Verkoop en montage van accessoires, Verkoop en montage van banden / bandenservice, Verkoop en montage van onderdelen, Verkoop en montage van velgen, Winterbanden montage en opslag

Merk:
Alle merken, Volvo

Betalingsmogelijkheden:
Chip, Bank / Giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
STEK, RDW