Selecteer provincie

Hemlock BV

Vergelijk piano transport  Lisserbroek

Bent u op zoek om u piano of vleugel te vervoeren? Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare piano verhuizers uit Lisserbroek 

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Lisserbroek en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
Kruisbaak 51
2165AZ Lisserbroek
Noord-Holland
e-mail
[email protected]
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Hemlock ontwerpt en vervaardigt meubilair op maat. Hemlock is niet alleen fabrikant, maar ook leverancier van kantoormeubilair. Tevens verzorgen wij interieurbetimmeringen voor warenhuizen, kantoren, winkels en showrooms. Onze werkzaamheden lopen van inrichtingsadvies tot en met de complete realisatie van projecten. Hemlock biedt creatieve interieuroplossingen voor ieder budget! Heeft u een directiebureau op maat nodig? Wilt u graag een verrassend interieur in uw showroom? Of speelt u met de gedachte om een ontvangstbalie te laten ontwikkelen? Hemlock verzorgt het graag voor u! Dit kan eenmalig op maat of in de vorm van serieproductie. We vervaardigen meubels en interieurs in onze timmerfabriek in Lisse en bij diverse partnerbedrijven elders in het land. Onze medewerkers zijn in het hele land actief.
Creatieve oplossingen voor elk budget!

Hemlock let net zo scherp op de kosten als u. Op die manier kunnen we voor praktisch elk budget een creatieve interieuroplossing realiseren. Kijk eens op Waarom Hemlock?
Turn key.

Hemlock verzorgt desgewenst turn key projecten. Dit betekent dat wij ook de bouwkundige werkzaamheden - zoals elektra, loodgieterswerk, schilderen, verwarming, het plaatsen van scheidingswanden en tal van andere werkzaamheden - voor u kunnen verzorgen.
Goede naam.

Voor ons zijn hard werken en het leveren van kwaliteit vanzelfsprekend. U heeft er als klant eenvoudigweg recht op. Bij Hemlock krijgt u de garantie dat een project binnen de afgesproken termijn en binnen het afgesproken budget succesvol wordt afgerond. Kijk ook eens op Waarom Hemlock?
Allround partner.

Hemlock kan ook zorgen voor het onderhoud en andere service-diensten. Wilt u uw bestaande meubilair verplaatsen? Bel ons gerust en wij regelen het. Heeft u tijdelijke opslagruimte en/of transport nodig? Wij verzorgen het voor u. Hemlock is uw betrouwbare allround partner!Specialiteiten:
Fabrikant meubilair, Leverancier kantoormeubilair, Projectinrichting, Interieurontwerp, Van advies tot realisatie, Turnkey projecten, Onderhoud, Opslag en/of transport, Warenhuizen, kantoren, Winkels, showrooms, etc

Service:
Alleen op afspraak, Eerste gesprek bij u op locatie