Selecteer provincie

Sintrex Transport Service BV 0541-552011: Piano verhuizen tips: Prijzen goedkoop vleugels vanaf de hoogste verdieping met trap naar beneden. Zelf met karretje verplaatsen of offerte aanvragen.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in De Lutte en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
De Poppe 16
7587GA De Lutte
Overijssel
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus215, 7570AE, Oldenzaal
STS - Oost Europa /niet EU-afd : 0541-551014

Wat wij doen:
Sintrex Transport Service B.V., kortweg STS, werd in 1989 opgericht en heeft sindsdien een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek in het algemeen. Als vrachtbemiddelaar zijn we continu op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit. De lading kan daarbij variëren van pallets of stukgoed tot deel en compleetladingen. Omdat we niet over eigen vrachtwagens beschikken, maar samenwerken binnen een groot netwerk van transportbedrijven hebben we de beschikking over ondermeer huiftrailers, tautliners, motorwagens, koelwagens en diepladers. Daardoor kunnen we heel flexibel inspringen op de specifieke wensen van de klant. 'Nee' wordt in principe niet verkocht en bijna alles is te vervoeren. Eén telefoontje is genoeg. Wij zoeken dan voor u de meest optimale oplossing voor een gunstige prijs.Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Werkgebied:
Regionaal, Nationaal, Internationaal

Diensten:
Advies, Distributie, Koeriersdienst / pakketdienst, Opslag en overslag, Transportplanning, Warehousing / warehouse diensten

Faciliteiten:
Distributiecentrum, Laadsysteem / lossysteem, Opslag / magazijn