Selecteer provincie

Verhuisbedrijf Hoogendoorn

Vergelijk piano transport  Woubrugge

Bent u op zoek om u piano of vleugel te vervoeren? Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare piano verhuizers uit Woubrugge 

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Woubrugge en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
Kerkweg 30
2481KD Woubrugge
Zuid-Holland
e-mail
[email protected]
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Hoogendoorn Verhuizingen is een familiebedrijf met meer dan 86 jaar ervaring in particuliere verhuizingen en transport. Daarnaast hebben we ons de laatste 20 jaar gespecialiseerd in opslag van meubelen in kisten en containers.

Wij staan garant voor een op de wensen van de klant afgestemd advies, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en service voorop staan. Particuliere verhuizingen in binnen- en buitenland. Met geschoold personeel en moderne, luchtgeveerde verhuiswagens wordt uw inboedel met de grootste zorgvuldigheid verhuisd.

Om vooraf een begroting te kunnen maken, willen wij u het liefst vrijblijvend bezoeken, zodat wij het te verhuizen volume ter plaatse kunnen bekijken en aandacht kunnen geven aan uw speciale wensen of eventuele vragen. Wij brengen dan binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte uit.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Inpakken, Montage, Uitpakken, Vervoer

Producten:
Verhuiswagen, Verpakkingsmateriaal