Autoprofi

Vergelijk piano transport  Hoogeveen

Bent u op zoek om u piano of vleugel te vervoeren? Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare piano verhuizers uit Hoogeveen 

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Hoogeveen en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
A G Bellstraat 31
7903AD Hoogeveen
Drenthe
e-mail
[email protected]
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Autoprofi is een professionele universele autogarage waar u al ruim 25 jaar tercht kunt voor al het onderhoud van uw auto. Wij onderhouden alle merken auto's, campers en bedrijfwagens tot 3500kg en hanteren ook nog eens een verrassend scherp uurtarief. Met een goede mix van jonge en oudere gediplomeerde technisch specialisten, heeft Autoprofi zeer veel kennis in huis om alle voorkomende reparaties uit te voeren en vervelende storingen op te lossen. Uiteraard biedt Autoprofi een leenauto of bus, zodat uw werk gewoon door kan gaan tijdens onderhoud en/of reparatie aan uw voertuig.

In 2009 is Autoprofi verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de A.G. Bellstraat in Hoogeveen. In de moderne en ruim opgezette werkplaats staan 6 hefbruggen waarvan 2 grote 5 tons 2-kolommers speciaal voor onderhoud aan campers en bedrijfswagens tot 3500kg. Met ons zeer scherpe uurtarief is Autoprofi ook voor dit type auto's erg concurerend. Niet voor niets is Autoprofi het vaste adres voor auto onderhoud van diverse bedrijven en camperhandelaren.

In onze moderne ruime werkplaats kunt u naast APK's, grote beurt en/of kleine beurt, ook terecht voor het specialistische werk als montage van Voertuigvolgsystemen, carkits, SCM alarmsystemen, Alcoholsloten, achteruitrijcamera's, caraudio en multimediasystemen.

Autoprofi is een unieke alles onder één dak oplossing voor iedereen die van betrouwbaar, veilig, comfortabel en betaalbaar autorijden houdt. Met een zeer uitgebreide en gespecialiseerde autoshop, aangesloten bij de Automat groep, een inbouwstation, een universele garage, fastfit -, banden en velgen center, occasionverkoop en autowasgelegenheid.

Autoprofi Hoogeveen, het adres voor:
- APK
- Airco
- Grote beurt/Kleine beurt
- Winterbanden
- Banden en Velgen
- Uitlijnen
- Uitlaten
- Trekhaken
- Carkit's, Caraudio en Multi Media systemen
- Navigatie en Voertuigvolgsystemen
- Occasions
- Wasbox

Autoprofi is Automat vestiging voor Hoogeveen.
Autioprofi is geselecteerd Thule partner voor Trekhaken en Allesdragersystemen
Autoprofi is Standox verfspecialist
Autoprofi is SCM gecertificeed
Autoprofi is RDW erkend
Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 17:00
Zondag : geslotenService:
Gratis offerte, Haal- en brengservice, Vervangend vervoer / leenauto, Wasbox aanwezig

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort garagebedrijf:
Universeel garagebedrijf

Diensten:
Accu vervangen, Airco onderhoud, APK keuring, Autoalarm inbouwen, Carkit inbouwen, Demontage / montage, Grote beurt, Kleine beurt, Olie verversen, Onderhoud, Onderhoud en reparatie 4x4, Onderhoud en reparatie camper, Roetmeting, Schokdempers repareren / vervangen, Storing oplossen, Uitlaat repareren / vervangen, Uitlijnen en balanceren, Verkoop en montage van accessoires, Verkoop en montage van banden / bandenservice, Verkoop en montage van onderdelen, Verkoop en montage van velgen, Verkoop occasions / tweedehands auto's, Winterbanden montage en opslag

Merk:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, iDeal, Mastercard, VVV bon, Autoprofi kadobon

Aangesloten bij / Certificering:
SCM / KIWA, RDW erkend