Selecteer provincie

Transportbedrijf DGO Expres BV

Vergelijk piano transport  Hoogeveen

Bent u op zoek om u piano of vleugel te vervoeren? Vergelijk altijd eerst voordat u een keuze maakt! Wij adviseren u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare piano verhuizers uit Hoogeveen 

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Verhuis specialisten in Hoogeveen en vergelijk en vind de beste Piano Verhuizers!

Details

Adres
De Stroom 8
7901TE Hoogeveen
Drenthe
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0528-227800

fax : 0528-272732

Wat wij doen:
DGO Express is een logistieke dienstverlener in het noorden van het land. Met ruim 80 voertuigen en 130 deskundige medewerkers zijn wij gespecialiseerd in fijnmazige 24-uurs distributie binnen Nederland, België en Luxemburg.
Ons logistieke centrum is gevestigd in Hoogeveen aan de A28, waar wij beschikking hebben over ruim 8000 m² crossdocking.

Al sinds de oprichting van het bedrijf, ruim 70 jaar geleden, heeft DGO Express naam gemaakt als zeer dynamische en betrouwbare logistieke partner. Onze belangrijkste kracht is dat wij luisteren naar onze klanten en met de informatie ook daadwerkelijk het bedrijf optimaliseren, getuige onze ISO 9001 certificering.

Onze lijnen naar de klant zijn zo kort mogelijk. Klanten hebben hun eigen contactpersoon. Bovendien is er een speciale afdeling waar nieuwe klanten en klanten met speciale wensen terecht komen. Hierdoor wordt extra en rechtstreeks aandacht besteed aan de vormen van vervoer die iets minder routinematig zijn.
Kortom, geen bedrijf zal bij DGO Express tussen wal en schip belanden. Wij zijn 24 uur per dag geopend en onderweg voor u!
Service:
online contactformulier

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Werkgebied:
Nationaal, Internationaal

Diensten:
Distributie, Logistiek, Verhuizen, Warehousing / warehouse diensten, pakketdienst, value-added diensten

Faciliteiten:
Distributiecentrum, Opslag / magazijn

Aangesloten bij / Certificering:
9001